Sajtóközlemény: Technológiai fejlesztés megvalósítása az Alveola Kft.-nél

Cégünk, az ALVEOLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 19 600 542 forint uniós támogatást nyert el a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázati felhíváson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 56 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból kozmetikai töltőrendszer, tubustöltő gép, horizontális csomagológép és címkézőgép került beszerzésre.

Cégünk, az ALVEOLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997-ben alakult, mely kozmetikai termékek nagykereskedelmével, forgalmazásával és gyártásával foglalkozik.

Termékeink iránt egyre nagyobb a kereslet, így kitűzött célunk, a jelenleginél szélesebb körben és nagyobb volumenben értékesíteni termékeinket a piacon, de a gyártási és csomagolási technológiánk nem volt megfelelő a felmerülő igények kielégítésére. 

Uniós támogatással lehetőségünk nyílt a termelési kapacitást, valamint az előállítást korszerűsítő gépek beszerzésére. A gépek beszerzésének segítségével két új, egy professzionális és egy lakossági termékcsalád bevezetésére is lehetőségünk nyílik. 

A beruházással 24 munkahelyet tartottunk meg és további 7 újat tudunk létrehozni és a minél optimálisabb működés, készletezés mellett az értékesítésből származó árbevételünk növekedése is kitűzött célunk, melyet jelen beruházással tudunk megvalósítanni.

A cégről bővebb információt a www.alveola.hu oldalon olvashatnak.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK