Egy presztízs értékű rendezvény született

Október 1-én a márka történetében először került megrendezésre a Long Lashes Championship Magyar Szempillaépítő Bajnokság, amely a szálankénti szempilla-hosszabbítás legjobbjait invitálta szakmai megmérettetésre.

A kihívás nagy volt, hiszen a legnépszerűbb 4-6D Volume és Duplázott technika kategóriákban próbálhatták ki magukat az ország számos pontjáról érkező, a maguk munkájára ténylegesen igényes versenyzők. A szakmai berkekben is nagy érdeklődéssel várt verseny a Lions Garden Hotel exkluzív környezetében már kora reggel elkezdődött, hogy kellő időráfordítással minden szempillaépítő a saját ritmusában dolgozhasson és hogy a nap végére az elkészített munkák a legmagasabb minőséget képviselhessék.

A verseny bensőséges hangulatához nagyban hozzájárult a zsűri nyitottsága, mely teamet a szervezők gondos odafigyeléssel a szakmán belül képviselt értékek figyelembevételével alkottak meg. A zsűrizés szakmai részéért a szempilla építők körében nagy népszerűségnek örvendő Tarján Viktória és Gera-Király Anita voltak felelősek, de a pártatlanság, hitelesség és nem utolsó sorban esztétikai szempontok figyelembe vételének érdekében a zsűri neves sminkmesterrel, Ágoston Melindával, illetve a PlayBoy, Instyle, magazinokból ismert stylissal, Kazal Viktóriával került kibővítésre.

A versenyzők értékelésénél a zsűri változatos összetétele miatt a fontos szakmai szempontok mellett, a modellek arcához, valamint szemformáihoz igazított pillák összhatása is kiemelt értékelési elemek voltak. Hiszen a magas szakmai minőség mellett a pillák hétköznapi viselhetősége, személyiséghez igazított stílusa éppoly fontos az összhatás elérésének szempontjából. Az elkészített pillák gyönyörűek voltak, a zsűrinek nem kis fejtörést okozott a helyezések végleges kialakítása.

 

A márkafüggetlen verseny díjazottjai egyértelműen minőségi munkát végeztek a legjobbak legjobbjai lettek a zsűri döntése alapján. Méltán érdemelték ki az első három helyért járó díjakat. De azoknak sem kell csüggedniük, akik nem végeztek az első három hely valamelyikén. Hiszen a részvétellel Magyarország legkiemelkedőbb szakértőitől kaphattak visszajelzéseket munkájukkal kapcsolatosan, mely motivációval talán közülük kerül ki az elkövetkezendő évek bajnoka.

A Long Lashes Championship, Magyar Szempillaépítő Bajnokság helyezettjei:

 • Duplázott technika:
  I. Bella Nikoletta
  II. Haraszti Vivien Bernadett
  III. Vaskó Brigitta
 • 4D-6D:
  I. Barcsai-Gáspár Orsolya
  II. Kossa Zsuzsaanna
  III. Moziesikova Viktória 4D-6D Volume

Ezúton szeretnénk megköszönni minden versenyzőnek a részvételt és szeretnénk újra gratulálni a díjazottaknak.

A zsűri:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzsűrízés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdődik a munka:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó simítások:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zsűrízés:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK