Sminkeltávolító kendők

Az arc mindennapos tisztítása nagyon fontos annak érdekében, hogy bőrünk minél hosszabb ideig megőrizze rugalmasságát.

sminklemosó.png

Az arctisztításra akkor is szükség van, ha nem sminkelünk minden nap, hiszen a levegőben lévő szennyeződések eltömítik a pórusokat, így a bőr nem tud megfelelően lélegezni. Ez különösen igaz akkor, ha sminkeljük magunkat. Nagyon fontos, hogy a sminket minden este eltávolítsuk arcunkról, hogy az éjszakai pihenés alatt a bőr regenerálódjon. Ez igaz a szempillaspirálra is. A szemhéjról, szempilláról ugyanolyan fontos eltávolítani a sminket, mint az arc többi részéről. Önmagában a víz nem elég arra, hogy minden szennyeződést, smink maradványt maradéktalanul eltávolítson a bőrünkről, ezért megfelelő hatóanyagokkal ellátott tisztító terméket is használnunk kell. Ilyen például, ha smink / arclemosó kendőt használunk. Töröljük át vele arcunkat és nyakunkat, majd langyos vízzel mossuk meg. A nedves tisztító kendő alkalmas arra is, hogy felfrissítsük arcbőrünket akár sportolás közben vagy után, illetve a nyári melegben.

A JimJams Nedves arctisztító kendő praktikus mérete lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük bárhova. Különösen ajánlott utazásnál vagy sportolásnál. A visszazárható csomagolás sokáig megőrzi a kendők nedvességét.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK