Sminkeltávolító kendők

Az arc mindennapos tisztítása nagyon fontos annak érdekében, hogy bőrünk minél hosszabb ideig megőrizze rugalmasságát.

sminklemosó.png

Az arctisztításra akkor is szükség van, ha nem sminkelünk minden nap, hiszen a levegőben lévő szennyeződések eltömítik a pórusokat, így a bőr nem tud megfelelően lélegezni. Ez különösen igaz akkor, ha sminkeljük magunkat. Nagyon fontos, hogy a sminket minden este eltávolítsuk arcunkról, hogy az éjszakai pihenés alatt a bőr regenerálódjon. Ez igaz a szempillaspirálra is. A szemhéjról, szempilláról ugyanolyan fontos eltávolítani a sminket, mint az arc többi részéről. Önmagában a víz nem elég arra, hogy minden szennyeződést, smink maradványt maradéktalanul eltávolítson a bőrünkről, ezért megfelelő hatóanyagokkal ellátott tisztító terméket is használnunk kell. Ilyen például, ha smink / arclemosó kendőt használunk. Töröljük át vele arcunkat és nyakunkat, majd langyos vízzel mossuk meg. A nedves tisztító kendő alkalmas arra is, hogy felfrissítsük arcbőrünket akár sportolás közben vagy után, illetve a nyári melegben.

A JimJams Nedves arctisztító kendő praktikus mérete lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük bárhova. Különösen ajánlott utazásnál vagy sportolásnál. A visszazárható csomagolás sokáig megőrzi a kendők nedvességét.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK