Solanie árváltozás

Értesítjük minden kedves vásárlónkat, hogy az alapanyagok beszerzési árainak változása illetve az új csomagolás maga után vonták az árak újraharmonizálását a Solanie termékek tekintetében.

Kedves Solanie Partnerünk!

Az elmúlt évben is törekedtünk hűséges Solanie Professional Cosmetic vásárlóink elégedettségére, ezért számos kedvezményes ajánlattal és új termékekkel segítettük munkátokat. 2012 tavaszán dermarollerrel és új ampulla családdal bővítettük a palettát.

A legnagyobb és leglátványosabb változás a termékek átcsomagolása volt, mely a visszajelzések alapján elnyerte partnereink tetszését. Az új design és a praktikus pumpás kiszerelések így mostantól még hatékonyabban segítik munkátokat a szalonban, a megújult lakossági tégelyek és airless kiszerelések pedig hatékonyabban segítik a termékek továbbértékesítését a vendégek felé.

Hiszünk abban, hogy az új csomagolás hűen tükrözi a tégelyekbe zárt kozmetikumok magas minőségét, melyet kozmetikusok és vendégeik is nagy megelégedettséggel használnak.

Az alapanyagok beszerzési árainak változása illetve az új csomagolás azonban maga után vonták az árak újraharmonizálását a Solanie termékek tekintetében. Az új árak 2013. április 8-tól lesznek érvényesek, így az elkövetkező 2 hétben még a megszokott árakon vásárolhatod meg a termékeket. Megértésed köszönjük és további sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel:
Alveola Team

Solanie árváltozás

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK