Solanie MasterClass az új idők kozmetikusainak

Tedd szabaddá naptáradban május 16-a hétfőt és jelentkezz a Solanie MasterClass exkluzív budapesti partnertalálkozójára még ma! Már régóta a Solanie partnereink táborát gazdagítod? Vagy tetszik partnerprogramunk és szeretnél Magyarország egyik legnagyobb szakmai közösségéhez tartozni? Akkor csatlakozz tavaszi rendezvényünkhöz!

A helyszín a budapesti exkluzív Gerbaud kávéház Átrium terme, ahol a jó hangulat mellett ismét a közös fejlődését és a tanulásé lesz a terep.

Előadók és témák, melyekben nem fogsz csalódni

Rendezvényünk program kínálatát az aktuális igényekre szabva állítottuk össze olyan előadók prezentálásában, melyeket a szakmából már jól ismersz. Sőt extraként egy vendég előadóval is találkozhatsz, aki eddig saját rendezvényeink keretében még nem szerepelt.

Tervezett program

9:30 – 10:00 Érkezés

10:00 – 10:15 Megnyitó

10:15 - 11:00 Nyakunkon a nyár: a napsugárzás káros hatása a bőrre: napégés, photo-ageing, bőrrák kialakulásának kockázata, napvédelem, előadó: Dr. Kuroli Enikő, Klinikai főorvos, bőrgyógyász szakorvos

11:00 - 11:45 Hatóanyag esszenciák a nagyvilágból, avagy a jövő új összetevői, melyek átírják a szépségápolásról alkotott elképzeléseidet, előadó: Csordásné Dr. Rónyai Erika, Solanie kutatás fejlesztési igazgató

11:45 – 12:45 Ebédszünet

12:45 - 13:30 Mitől különleges egy Solanie kozmetikus, előadó: Tamás Eszter Solanie tréner, üzletfejlesztési manager

13:30 - 14:15 Hatásgyakorlás a termékeladásban, avagy a jó értékesítő eredményessége a részletekben rejlik, előadó: Dani Richard az Alveola Kft. szakmai divíziójának vezetője

14:15 – 14:45 Kávészünet

14:45 - 15:30 Solanie Aroma Sense, illóolajok hatása az érzékekre, a testre és a lélekre, előadó: Tamás Eszter Solanie tréner, üzletfejlesztési manager

15:30 Rendezvény zárása, a lekiemelkedőbb teljesítményű Solanie partnerek díjátadása

 

Biztosítsd be helyed mihamarabb!

A résztvevői létszám maximált, így jelentkezésedet ne halogasd túl sokáig! Csapj le a szabad helyek egyikére és biztosítsd be jelentkezéseddel még ma! 

Jelentkezésed leadhatod a www.beautyakademia.hu weboldalon, vagy Tamás Eszter üzletfejlesztési managernél az eszter.tamas@alveola.hu illetve Szabó Gabriella brand managernél a gabriella.szabo@alveola.hu e-mail címen.

A részvételi díj: 24.999 Ft

Időpont: 2022. május 16. hétfő

Helyszín: Gerbaud Kávéház Átrium terem, 1051 Vörösmarty tér 7-8.

Jelentkezés az Alveola Beauty Akadémián itt!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK