Solanie Szőlő Őssejtes Antioxidant szérum

A Solanie néhány hónapja mutatta be az azóta töretlen népszerűségnek örvendő Argán őssejt sorozatot, a fejlesztéssel azonban ott nem álltunk meg. Így most büszkén mutatjuk be a legújabb Solanie Szőlő Őssejtes Antioxidant szérumot.

Az új szérum magában hordozza a fehér szőlő és a szőlő őssejtek minden jó tulajdonságát. A termék minden bőrtípusra ajánlott mélyhidratáló, sejtrevitalizáló koncentrátum antioxidáns hatású szőlő őssejt-kivonattal és NMF összetevőkkel. Segít helyreállítani és megőrizni a bőrben található őssejtek vitalitását és megújulási képességét. Szinergens összetevői hosszantartó, mélyrétegi hidratáló hatást biztosítanak. A természetes antioxidánsok a szabadgyökök semlegesítésével védik a sejteket a kívülről érkező környezeti hatások (légszennyezés, napfény, ózon) által kiváltott oxidatív stressz ellen, ezáltal késleltetve a bőr öregedését.

A termék már kapható üzletünkben valamint az www.alveolashop.hu weboldalon!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK