Szakértő válaszol

Kérdése van a sminkeléssel, gyantázással, kozmetikai eszközökkel vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatban? Szeretne bővebb felvilágosítást kapni egyes termékeinkről? A ’Szakértő válaszol’ oldal arra hivatott, hogy segítséget nyújtson önnek, ezért szeretettel várjuk kérdéseit a választható témakörökben!

Kérjük, hogy miután megírta kérdését, válasszon témakört, adja meg e-mail címét, keresztnevét és életkorát, a mezők kitöltése kötelező. Mivel e-mail címe sehol nem kerül publikálásra, így ön gyakorlatilag anonim maradhat az oldal látogatói előtt és felteheti azon kérdéseit is, amikhez esetleg máshol eddig nem volt bátorsága. Az ön kérdése, illetve szakértőnk válasza hasznos információkkal szolgálhat másoknak is, de amennyiben nem szeretné, hogy publikáljuk, kérjük pipálja be a ’Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül’ boxot.

Kérdésem beküldésével a lent megadott adataim kezeléséhez és közzétételéhez hozzájárulok az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül

Eddig beérkezett válaszok

Érdeklődni szeretnék,hogy a Babyliss Curl Secret vagy a Mira Curlt ajánlja nagyon hosszú hajra?Azt hallottam hogy nem is biztos hogy a készülék fel tudja tekerni.

Hajápolásbeküldte: Anitaéletkora: 36

Kedves Anita,

A hajsütés és a hajgöndörítés ugyanolyan elven működik az automata hajgöndörítő esetében is, mintha hagyományos hajsütővel dolgozna. A nagyon nagy hajtömeget a hajsütővas sem képes megfelelően formázni, hiszen csak adott mennyiségű hajtömeget tud felcsavarni a sütővasra.
Ugyanez a helyzet a Curl Secret vagy a MiraCurl esetében is. Túl hosszú haj esetében a készülék háza megtelik és leállítja az automatikus felcsavarást. Ezt úgy tudja elkerülni, ha nem közvetlen a hajtőnél kezdi el a formázást, hanem a hajszálak közepétől például.

Gőzölős hajvasaló vásárlását tervezem de ahogy látom, a ST292 iPRO 230 típusú hajvasalónak 8ml a tartálya amit nagyon kevésnek tartok. Hosszú hajhoz vásárolnám, nem tudom hogy tudja a készülék az egyenletes gőzölést biztosítani ekkora tartály mellett?

Hajápolásbeküldte: Zitaéletkora: 40

Kedves Zita!

Alapvetően az ST292E Gőzölős hajsimító egy egyedülálló rendszerrel működik, mely rendszer biztosítja az egyenletes gőzelosztást. A készülék használata közben a gőz folyamatosan eloszlik a hajon, mely segíti a haj kiegyenesítését miközben hidratálja és fényessé is teszi a hajat.
Jelen tapasztalatok alapján a készülék tartálya elegendő nagyságú, ami menet közben újratölthető ha szükséges.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK