Szakma Sztár verseny az Alveola Kft. szponzorálásával

Idén is a legjobb tanulók megmérettetésének helyszíne volt a Szakma Sztár verseny, melyen a kozmetikus szakma támogatásának elkötelezett híve az Alveola Kft. is jelen volt.

Minden évben egyszer összegyűlnek a kozmetikus tanulók legjobbjai, hogy egy nagyszabású rendezvény keretében összemérhessék tudásukat. A Szakma Sztár versenyen kizárólag a legjobbak indulhatnak, akik az írásbeli és gyakorlati selejtezők eredményei alapján kerülhetnek be abba a szűk körbe, mely tudásuk alapján valóban a feltörekvő generáció elitjét képezi. Az itt versenyzőket kiemelt figyelem övezi azzal együtt, hogy eredményeikkel egyértelműen beírják magukat a kozmetikus szakma nagy történelemkönyvébe.

A Szakma Sztár versenyt évek óta az Alveola Kft. is szponzorálja, hiszen a különleges tudással felvértezett tanulók szellemisége maradéktalanul megfelelnek a cég értékrendjének. A tanulás, az élvonalban maradáshoz szükséges alázatos munka és versenyszellem mind mind a hosszútávú siker részei, melyet az Alveola Kft. belső értékrendjével is párhuzamban áll. A verseny szponzorálásával pedig nem csak a megrendezéshez szükséges erőforrások megteremtéséhez járul hozzá a cég, hanem az Európa szerte híres kozmetikus szakma értékeinek megőrzését is támogatja.

Az Alveola Kft. mint ahogy az elmúlt években eddig kozmetika kezelőágyakat, eszközkocsikat és gurulós zsámolyokat biztosított a versenyhez, ugyanakkor a magyar kozmetikusok márkájával a Solanie-val szponzorálta az eseményt.

Ezúton is köszönetet mondunk az indulóknak és külön gratulálunk a kozmetikus tanulók versenyének nyerteseinek:

  1. Cságoly Laura, Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
  2. Bús Kitty, Szegedi SZC Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
  3. Szabó Viktória Dominika, Budapesti Komplex SZC Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziuma
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK