Szépségturné záróakkord

Hétfőn a budapesti helyszínnel lezárult a World of Beauty országos szépségturné sorozata.

Egy rendkívül aktív 2 hónapon vagyunk túl, mely időszak alatt az ország azon városaiba látogattunk el, ahonnét a legnagyobb igény mutatkozott a regionális képzésekkel kapcsolatosan. Ugyanis a 21 sz. kozmetikusa manapság tudatosabb, mint valaha, hiszen a számtalan „okítás” alatt már rájött arra, hogy ésszerűbb minden információhoz az interneten hozzájutnia és részt vennie az egymással versengő cégek vidéki tanfolyamain, hiszen ezzel rengeteg időt és pénzt tud ezzel megspórolni. Az az előnye is megmarad, hogy az elhangzottakból szemezgessen, kikérje a leutazó szakoktatók és szakértők véleményét és aztán a saját igényeihez mérten válasszon és ha kell utazzon egy egy téma elmélyítésével kapcsolatosan. De nincs is ezzel semmi baj, hiszen a világ változik, fel kell ismerni hogy hol vannak azok a pontok, amikor módosítani kell a megszokott rutinokon és alkalmazkodni az aktuális körülményekhez.

Zalaegerszeg, Szolnok, Győr, Pécs, Békéscsaba, Veszprém, Nyíregyháza és végül Budapest. Nyolc helyszín melyen számos fejlődni vágyó végzett kozmetikus és tanuló vett részt. És ami a legnagyobb boldogság az oktató számára: aktív információkra éhes csoportok, melyekkel tényleg elszalad az az egy nap, amit ezekre a képzésekre rászán az ember és amelyből az oktató is számos élménnyel, „tovább képezve” érkezik haza. Ugyanis a tanfolyamokon nem csak a résztvevő, hanem az előadó is rengeteget tanul. Az arcokat figyelve látja, hogy mely téma, gondolat mozgatja meg a csoportot. Mi az, amiben a következő alkalomra fejlődnie kell, milyen irányban bővítse információ és készség tárházát, hogy aztán a következő eseményre még inkább azt adja, amit a csoport elvár. És ez hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre csak jobb és jobb lehet.És ezen a ponton ejtsünk szót az oktatói gárdáról is hiszen nem mindennapi csapatról van szó. Mindenki nagyon fiatalon csöppent bele a szépségszakma világába, de a kitartásnak és az áldozatos munkának köszönhetően ma már mindegyikőjük nevével gyakran találkozhatunk. Gajdár Mónika a Solanie szakoktatójaként a bőrdiagnosztika holisztikus megközelítésével olyan újfajta szemléletet tárt a kozmetikusok elé, mellyel eddig nem igazán találkozhatott az ember. Az ebben foglalt 5 elemre épülő kezelési terv is figyelemre méltó és új irányvonalat mutat a Solanie termékkoncepciójának is a jövőre nézve. Érdemes a tanfolyami kiírásokat figyelni. Kovács Nelli, vagy ahogy csak mi hívjuk (írjuk) Nelly neve az évek alatt összeforrt a Long Lashes termékeivel. Az Alveolánál és az Alveolának megtartott számtalan szálankénti szempilla-hosszabbító alap- és továbbképző tanfolyamnak köszönhetően, ma már rá is rengetegen ismerősként mosolyognak a sorok közül és lesik el azokat a mesterfogásokat, melyekkel Nelly tényleg a legjobb szakemberek közé tartozik. Rigó Tímea, vagy ahogy sokan ismerhetik „a sminkes Timi” az előző években leginkább rejtve maradt a professzionális szakma számára. Legvégül pedig én, aki most ezt a bejegyzést megírom az Alveola szépségblogjába. Én aki a cég termékportfólióját jól ismerve és abból az elektrokozmetika legfrissebb tudományos eredményeiből szemezgettem. Összegyűjtve azokat a tudományos „bizonyítékokat” melyekkel a kozmetikusok eligazodhatnak a hazai sokszor torzító reklámzajban és a valódi igényeik szerint tudnak elektrokozmetikai eszközt választani a szalon munkájukhoz. Köszönet a budapesti csapat tagjainak is: Morvai Dórinak, Horváth Zsuzsinak, Lázár Gabriellának, Kőszegi Ildikónak, Grabovszky Leventének és Kálóczi Nórinak is.

Nélkülük nem jöhetett volna létre az, hogy az utolsó helyszínt videóban is megörökíthessük és később letölthetővé tegyük azok számára is, akik azt mondták „olyan jók voltatok, szívesen meghallgatnám még egyszer ezt az egészet”.
Dani Richard

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK