Koronavírus - Fontos információ

A Magyar Kormány 2020. március 11-én a Koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatos hozott döntése alapján kérjük járj el te is felelősségteljesen a vészhelyzet idején!

Kedves Partnerünk,

A Magyar Kormány 2020. március 11-én a Koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatos hozott döntése alapján kérjük járj el te is felelősségteljesen a veszélyhelyzet idején!

Megfelelő készletekkel rendelkezünk, mellyel a piacot zavartalanul kiszolgálhatjuk és bármikor fordulhatsz hozzánk a termékek beszerzésével és a mindennapos ügymenettel kapcsolatosan.

Azonban a kialakult helyzetre való tekintettel az alábbiakat kérjük:

  • Vásárlásaidat lehetőség szerint ne személyesen, hanem on-line felületeinken intézd ezzel is csökkentve a személyes kontaktot.

  • Ha legyengültnek, fáradtnak érzed magad, hőemelkedésed, netalántán lázad is van és köhögsz, akkor semmiképpen se indulj útnak, ne menj közösségbe és fordulj orvoshoz.

  • Magad és ügyfeleid védelmének érdekében rendszeresen fertőtlenítsd kezeid és azokat a fém tárgyakat, amelyeket megérintesz.

  • Ha mégis úgy döntesz, hogy eljössz hozzánk, akkor dolgozóink egészségének megóvásával kapcsolatos intézkedéseink kötelező érvénnyel rád is vonatkoznak.

Az Alveola Beauty Akadémia a következő hetekre meghirdetett 1 és 2 napos képzéseket elhalasztja, a tanfolyamok későbbi időpontban kerülnek megtartásra.

A Szépségtanácsadói OKJ képzéseinket, melyek március 27-én és március 28-án indultak volna azonban eltoljuk egy későbbi időpontra. Erről később tájékoztatást küldünk. 

Ugyanakkor Beauty Akadémiánk látogatásakor, magad és dolgozóink védelmében az alábbiakat kérjük: 

  • Ha betegnek érzed magad, hőemelkedésed, esetleg lázad van, akkor inkább ne gyere el tanfolyamunkra és fordulj orvoshoz. Befizetett tanfolyami összegedet bármikor felhasználhatod egy újabb képzésre.

  • Amennyiben a képzés lemondása mellett döntesz, kérjük minden esetben jelezd ezt előre nekünk. A felszabadult hely másnak is jól jöhet, de hiányzásod akár a képzés lemondását is jelentheti, így nekünk is időben kell cselekedni.

  • Ha hiányzásod és a tanfolyam lemondása egy téma elsajátításában gátol, vagy munkavégzésedben hátráltat, akkor fordulj hozzánk bizalommal. Szakértőink bármikor tudnak telefonon is segíteni és egy egy témában eligazodni.

Egészségünket csak felelős gondolkodással és megelőző intézkedésekkel tudjuk megóvni. Járj el Te is felelősségteljesen magad és ügyfeleid egészségének megóvása érdekében!

Alveola Team

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK