Long Lashes: Teljes a paletta!

A Long Lashes családban a hagyományos szempilla hosszabbításon kívül, már az Extreme Volume és WonderBrow termékek is kaphatók!

  

A 21. század egyik legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatás a szempilla hosszabbítás. A Long Lashes márka születése óta élen jár az újdonságok bevezetésében, így a szempilla hosszabbításhoz számtalan pilla, ragasztó és kiegészítő variáció áll a szakemberek rendelkezésére.

2014-ben szélesítettük a palettát, így a Long Lashes termékcsalád a Long Lashes Extreme Volume technikával és a hozzá kapcsolódó termékekkel bővült. Ez a technika egy természetes szálra több mű pilla szál applikálását teszi lehetővé, így pillák még dúsabbak és kifejezőbbek lesznek, a hatás pedig lélegzetelállító.

Az idei ősz újdonsága pedig a Long Lashes WonderBrow szálankénti szemöldökdúsítás, mely új távlatokat nyit a szakemberek számára. A szemöldökdúsítás egy olyan technika, mely vélhetően a 2015-ös év egyik legsikeresebb szépségipari szolgáltatása lesz. A természetes hatás és a korrekciók végtelen tárháza áll a szakemberek rendelkezésére. A Long Lashes WonderBrow nem végleges megoldás, mégis tartósan és természetesen alkothatjuk meg vele a tökéletes szemöldökformát. A többféle színárnyalatnak köszönhetően a szemöldök a saját hajszínhez leginkább passzoló színben készíthető el, így a hatás teljesen természetes és az arc adottságaival tökéletesen harmonikus lesz.

A Long Lashes WonderBrow-al immár teljes a Long Lashes paletta, így egy termékcsaládon belül minden megtalálható, ami a csodás szempillákkal és az ívelt tökéletes szemöldökkel kapcsolatos.

A fejlődében azonban soha nem állunk meg, ezért figyeld folyamatosan a Long Lashes újdonságait, hogy elsőként értesülhess a legújabb trendekről!

A Long Lashes Wonder Brow termékeket keressétek webshopunkban»

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK