Lesz baba, nem lesz baba?

Gyors, megbízható választ az X-epil terhességi tesztjeitől kaphat. Az X-epil terhességi tesztek majdnem 100%-os pontosságuk miatt nélkülözhetetlenek mind a családtervezésben, mind a nemkívánt terhesség korai kimutatásában.

Tartós, légmentes csomagolásuk lehetségessé teszi, hogy a hölgyek táskájukban hordják. Mivel az X-epil gyorstesztek nagy pontosságúak, ezért a nap bármely pillanatában ellenőrizhető: lesz baba, nem lesz baba? 
Kapható a www.alveolashop.com a  DM, Rossmann drogériákban, az Auchan áruházakban, illetve a patikákban! 

Hogyan működik az X-epil terhességi teszt?
xepillabor.jpgA hCG (humán coriogonadotropin) egy, a méhlepény által termelt glycoprotein hormon. A terhesség kezdetétől, a hCG szint koncentrációja a vizeletben és vérben gyorsan emelkedik, így kiváló indikátor a terhesség kimutatására. A fogamzás után 7-10 nappal a hCG koncentrációja eléri a 25 mIU/ml-es szintet, a nyolcadik és tizenegyedik héten pedig megközelítheti a 37.000 - 50.000 mIU/ml  értéket. A vizeletminta a tesztcsík nedvszívó felületén keresztül, a menbránfelületen felszívódva éri el a tesztzónát. A tesztzónában színezett anti hCG antitestek megkötik a hCG molekulákat, egy elszíneződött antitest-antigén komplexet alkotva. A biokémiai reakció jól látható rózsaszín-piros csíkot hoz létre a Teszt Zónában (T), jelezve a pozitív eredményt. A Kontroll Zónában (C) található semleges összetevők a teszt megfelelő működését jelzik, egy rózsaszín-piros csíkot hozva létre.

Mikor végezzem el a gyorstesztet?
A teszt bármikor, nap bármely pillanatában elvégezhető. Lehetőség szerint elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni, mert
annak van a legmagasabb hCG koncentrációja.

tesztcsik-xepil.pngAz X-epil terhességi tesztcsík előnye a csaknem 100%-os pontosság, illetve hogy bárki elvégezheti saját magának, a nap bármely szakában. Az eredmény pillanatokon belül látható!  A doboz  2 db tesztcsíkot tartalmaz, tehát kedvünk szerint az ellenőrzést akár azonnal, akár pár napon belül megismételhetjük. 

  • Csaknem 100% pontosság
  • Higiénikus
  • Egyszerű
  • Pontos eredmény pillanatok alatt          

terhességiteszt.pngAz X-epil terhességi tesztpen  esztétikus, gyors, higiénikus és nem igényel egyéb eszközt. Ezért  bárhol, bármikor elvégezhető. Csaknem 100%-os pontosság pillanatok alatt. Könnyen leolvasható  eredmény gyorsan és egyértelműen.

  • Csaknem 100% pontosság
  • Nem igényel egyéb eszközt
  • Egyszerű és higiénikus
  • Pontos eredmény pillanatok alatt          

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK