Lesz baba, nem lesz baba?

Gyors, megbízható választ az X-epil terhességi tesztjeitől kaphat. Az X-epil terhességi tesztek majdnem 100%-os pontosságuk miatt nélkülözhetetlenek mind a családtervezésben, mind a nemkívánt terhesség korai kimutatásában.

Tartós, légmentes csomagolásuk lehetségessé teszi, hogy a hölgyek táskájukban hordják. Mivel az X-epil gyorstesztek nagy pontosságúak, ezért a nap bármely pillanatában ellenőrizhető: lesz baba, nem lesz baba? 
Kapható a www.alveolashop.com a  DM, Rossmann drogériákban, az Auchan áruházakban, illetve a patikákban! 

Hogyan működik az X-epil terhességi teszt?
xepillabor.jpgA hCG (humán coriogonadotropin) egy, a méhlepény által termelt glycoprotein hormon. A terhesség kezdetétől, a hCG szint koncentrációja a vizeletben és vérben gyorsan emelkedik, így kiváló indikátor a terhesség kimutatására. A fogamzás után 7-10 nappal a hCG koncentrációja eléri a 25 mIU/ml-es szintet, a nyolcadik és tizenegyedik héten pedig megközelítheti a 37.000 - 50.000 mIU/ml  értéket. A vizeletminta a tesztcsík nedvszívó felületén keresztül, a menbránfelületen felszívódva éri el a tesztzónát. A tesztzónában színezett anti hCG antitestek megkötik a hCG molekulákat, egy elszíneződött antitest-antigén komplexet alkotva. A biokémiai reakció jól látható rózsaszín-piros csíkot hoz létre a Teszt Zónában (T), jelezve a pozitív eredményt. A Kontroll Zónában (C) található semleges összetevők a teszt megfelelő működését jelzik, egy rózsaszín-piros csíkot hozva létre.

Mikor végezzem el a gyorstesztet?
A teszt bármikor, nap bármely pillanatában elvégezhető. Lehetőség szerint elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni, mert
annak van a legmagasabb hCG koncentrációja.

tesztcsik-xepil.pngAz X-epil terhességi tesztcsík előnye a csaknem 100%-os pontosság, illetve hogy bárki elvégezheti saját magának, a nap bármely szakában. Az eredmény pillanatokon belül látható!  A doboz  2 db tesztcsíkot tartalmaz, tehát kedvünk szerint az ellenőrzést akár azonnal, akár pár napon belül megismételhetjük. 

  • Csaknem 100% pontosság
  • Higiénikus
  • Egyszerű
  • Pontos eredmény pillanatok alatt          

terhességiteszt.pngAz X-epil terhességi tesztpen  esztétikus, gyors, higiénikus és nem igényel egyéb eszközt. Ezért  bárhol, bármikor elvégezhető. Csaknem 100%-os pontosság pillanatok alatt. Könnyen leolvasható  eredmény gyorsan és egyértelműen.

  • Csaknem 100% pontosság
  • Nem igényel egyéb eszközt
  • Egyszerű és higiénikus
  • Pontos eredmény pillanatok alatt          

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK