Új 2015-ös tanfolyami időpontok

Már elérhetőek 2015-ös legfrissebb alap és továbbképző tanfolyami időpontjaink. Az első 3 hónapra vonatkozó tematikában mindent megtaláltok, ami a tudás megszerzéséhez, vagy bővítéséhez szükséges.

Ha pályakezdők vagytok, vagy csak megszeretnétek ismerkedni egy egy termékcsaládunkkal, akkor ebben alaptanfolyamaink tudnak segítségetekre lenni. A kozmetikus képzés alapjaira épülő tananyagok elméleti és gyakorlati ismereteket is biztosítanak, hogy a megszerzett tudást a hétköznapok világába is átültethessétek. A képzési anyagok könnyen érthetőek és elsajátíthatóak - azok begyakorlásához nyomtatott információs anyagokat is biztosítunk - így a tanfolyamokon a végzett kozmetikusok mellett tanulók is bátran résztvehetnek.

Továbbképző tanfolyamaink mesteri könnyedséggel adnak plusz tudást minden fejlődni vágyó szakembernek. Oktatóink az új technikák mellett az élet színteréről hozott élő példákkal olyan helyzetekre is felkészítenek, melyek nélkülözhetetlenek a folyamatos fejlődéshez a piaci verseny tartásához. Továbbképző tanfolyamainkon az új technikák, technológiák, trendek alkotják a képzés gerincét, hiszen az újdonságok viszik előre és mozgatják a piacokat évről évre.

Ha egy igazán jó csapatot keresel, akkor csatlakozz hozzánk bátran és tanulj azoktól, akik formálják a piacot.

Kérdéseiddel keresd Szabó Annamáriát az 1 251 2270/23-as telefonszámon, vagy az oktatas@alveola.hu e-mail címen.

A téli/tavaszi időszakra kiterjedő képzési program részleteit márciusig bezárólag az alábbi linkeken találjátok:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK