Új oktatási forma a NABA-nál!

Idén júniusban először nyílik lehetőséged, hogy részt vegyél a két napos Lac Gel szemináriumunkon.


A tanfolyam hétvégén fog zajlani, így nem kell a dolgos hétköznapjaid átszervezni, hogy részt tudj venni rajta. Első napon a kéz, a második napon a láb Lac Gel előkészítés és elkészítése, valamint a díszítése lesz a tananyag. Aktualitását éli a lábápolás, így fontosnak tartjuk, hogy ennek tökéletes elkészítését is elsajátítsd. Nem kell kimondott pedikűrös végzettség, hogy a lábkörmöt is díszíthesd! Így bővítheted vendégköröd a bővülő szolgáltatásod által. Vendégednek nem kell két külön helyre járnia, hogy összeillő szettet kapjon. Szó lesz a helyes sorrendekről, a kiegészítő kezelésekről és egyéb szolgáltatás bővítő kezelésekről is. Sorra vesszük a télen-nyáron aktuális paraffin kezelést és a különböző wellness kezeléseket is. Garantáltan elégedett vendégeket és minden igényt kielégítő szolgáltatást produkálsz majd.

A képzés gyakorlat orientált, ahol mindent az alapoktól kezdünk és a nap végére, már a Lac Gel díszítés sem fog problémát jelenteni. A gyakorlás egymáson fog történni, de szükség esetén modellt is hozhatsz. Ha eddig úgy érezted kevés a tanfolyamokon eltöltött idő és akadtak még megválaszolatlan kérdéseid, itt a helyed. Ha magabiztosabbnak érzed magad az oktató „felügyelete alatt”, akkor számodra ez a megfelelő képzési forma.

Új helyszínen, a mostani oktató termünktől pár lépésnyire, egy még kényelmesebb és erre a célra kialakított helyiségben várunk minden kedves tanulni és fejlődni vágyót! Szokásainkhoz híven ingyenes büfével kedveskedünk, hogy legyen energiád az egész napos munkához. 

Megismerheted a NABA Lac Gel-eket, előtérbe helyezve az újdonságokat és az aktuális trendeket. Bemutatkozik a NABA Magic kollekció, amit a nyár szikrázó napsütése ihletett. 

Mivel az üzletünk hétvégén zárva tart, ezért esetleges vásárlási szándékod rögzítjük és ingyenesen kipostázzuk lakcímedre. 

 

Sok szeretettel várunk minden kedves tanulni vágyót! 

További információ és jelentkezés ITT!

 

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK