Új szempilla és szemöldök festék termékcsalád az Alveola kínálatában!

Mostantól a Refectocil professzionális szempilla és szemöldök festékeket is megtalálod az Alveola termékkínálatában!

Június elejétől új termékcsaláddal gazdagodik az Alveola termékkínálata. A gyártó disztribúciós stratégiájának változása, valamint az elvárt oktatási rendszer igénye miatt mostantól a Refectocil professzionális szempilla és szemöldök festékek értékesítését az Alveola Kft. látja el Magyarországon. Az Európa szerte piacvezető márka termékkínálata változatlan áron, kibővített termékkínálattal lesz jelen a piacon. 

A termékkínálatból elérhetőek lesznek a legsikeresebb színek mellett a vörös, lila árnyalatai is, valamint a legújabb szőkítő festék is, melynek használatával még jobb fedést és tartósságot érhetünk el a szempilla és szemöldökfestés során.

A kiegészítők között helyet kap a Refectocil krém állagú Oxigentája, mellyel a kevésbé biztos kezűek is hatékonyan dolgozhatnak, valamint teljes egészében elérhetővé válnak olyan kiegészítők is, mint a lágy és kemény keverőpálcikák, vagy a vízálló szempilla alátét.

A cég nagy hangsúlyt fektet oktatási rendszerére is, így ősztől új mesterkurzusok indulnak azoknak, akik a tartós szempilla és szemöldök festés minden csínját-bínját szeretnék elsajátítani.

 

Keressétek a termékeket nagykereskedelmi üzletünkben, vagy hamarosan az Alveola webshopban is.

 

 

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK