Új tanfolyamok tél/tavasz

Már elérhetőek az Alveola legújabb téli/tavaszi tanfolyami időpontjai. Az évindító tematikában most először helyet kapott a NABA műkörömépítő családunk is. Előbbi alap, utóbbi továbbképző témákkal jelentkezik melyeken az Akryl díszítés és 3D porcelán díszítés fortélyait lehet ellesni.

Az oktatási program gerincét Solanie és Long lashes tanfolyamaink jelentik, ahol elsőként debütál a World of Beauty múlt őszi szépségturné egyik legkedveltebb előadása az Alternatív bőrdiagnosztikai módszerek Gajdár Mónika előadásában.

Gyertek és fejlődjetek velünk együtt, mert csoportban tanulni jó! Az értékes tudásért és kiváló hangulatért jól ismert szakoktatóink felelnek. És mint mindig, minden képzés elvégzéséről oklevelet állítunk ki. 

Tanfolyami időpontok és jelentkezés: itt

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK