Újdonság a pillák világában!

Megérkeztek a MIX Flat pillák mellé a One size kiszerelésű Long Lashes Flat műszempillák, melyekkel az elkészített munkát tartósabbá teheted, a pillaépítésre szánt időt pedig lerövidítheted!

A pillaépítés egyik leginkább nehezítő tényezője, hogy hogyan illesszünk a körhöz hasonló metszettel rendelkező mesterséges szálakat az ugyanúgy körhöz hasonló metszettel rendelkező természetes szálakhoz. Az eltérő és egymáshoz nem idomuló felületek ugyanis nehezebben, sok esetben kevésbé tartósan tapadnak egymáshoz és amellett, hogy a munkát is nehezítik a mindennapos viselet során sokkal sérülékenyebbek is.

A Long Lashes Flat pilláival most erre a régóta fennálló problémára találhatod meg a választ egy csapásra. Ha szeretnél naprakész lenni és szalonodban gyorsan és hatékonyan dolgozni, akkor próbáld ki a Flat pillát, melynek kialakítása és használata is eltér az eddig megszokottaktól.

Miben más a Flat pilla, mint egy hagyományos?

  • Speciális rombusz formájának köszönhetően, nagyobb a tapadási felülete, így tartósabban rögzül és tovább is tart, mint egy hagyományos pilla.
  • Színe intenzív fekete, mely még látványosabb megjelenést biztosít
  • Anyaga puha tapintású így természetesnek ható viseletet biztosít
  • Súlya kisebb a hagyományos szempillánál (a 0.15mm vastagságú FLAT pilla olyan finom tapintású, mint a 0.07 vastagságú pilla, azonban 0.20-as látványt nyújt)
  • Speciális kialakítása gyors tapadást tesz lehetővé, ezáltal időt spórolhatunk a szempillaépítés folyamata során.
  • Könnyű felvenni, illetve felhelyezni

 

FONTOS! A FLAT pillákat felülről vagy alulról kell a természetes szempillához illeszteni és nem oldalról, míg a hagyományos pillákat mindhárom oldalról lehet illeszteni.

Az új pillákat már webáruházunkban is megvásárolhatod!  

MEGNÉZEM!

 

 

 

 

 

 

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK