Újra itt a vásárlási láz: közelednek a Glamour Napok!

Frissítsd fel szépségápolási készleted és shoppingolj idén tavasszal is a Glamour Napok keretén belül! Semmiképpen se hagyd az Április 9-11-ei hétvégét, hiszen ez alkalommal is hatalmas akciókra bukkanhatsz a Glamour Magazin áprilisi számában.

A kuponok között most megtalálod az X-epil, JimJams, BaByliss és Aloe Vera termékeit, amelyek elmaradhatatlanok a Glamour Napok pezsgő vásárlási rohamából. 


Szerezd be a magazint minél hamarabb és keresd az akciókat a kuponokon szereplő üzletekben! Ne felejtkezz meg tehát erről a rendkívüli hétvégéről, hiszen a 20-50%-os kedvezményekkel most érdemes bővíteni kedvenc termékeiddel a fürdőszobád vagy kipróbálni újakat.

Jó szórakozást és kellemes shoppingolást kíván az Alveola!

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK