Vendégelőadók az Alveola Beauty Akadémián

Az Alveola tavaszi oktatási programjának egyik kiemelkedő eseményének ígérkezik az a speciális előadássorozat, melyen a szakmából jól ismert előadóktól sajátíthatod el az anti-aging csínját bínját.

Az egymásra épülő, de önállóan is sok érdekességet tartogató előadásokon megtanulhatod, hogy a bőr öregedését milyen tényezők befolyásolják, hogyan veheted észre ezek idő előtti jeleit és hasznos tippeket kaphatsz azok hatékony kezelésére vonatkozóan akár elektrokozmetikával vagy akár nélküle is dolgozol.
A termék és márkafüggetlen előadásokat Juhász Klára, Báthory Katalin és Báthory István a szakmából jól ismert előadók tartják.

Tanfolyamok helyszíne: 
Alveola Beauty Akadémia - 1143 Budapest, Gizella út 30/a
Részvételi díj: 10.000 Ft

Az előadások témái és a tanfolyamok időpontjai:

Időpont: 2016. április 25.

Teloméra, neuroendokrin, szabadgyök öregedési elméletek, és kezelési technikák, melyekkel csökkenthetjük a bőröregedés tüneteit

Előadó: Juhász Klára kozmetikus mester, biológia-kémia szakos tanár, az OKTÁV Szakközépiskola igazgatója 


Időpont: 2016. május 6.

Bőrfiatalító elektrokozmetikai eszközök az ultrahangtól a mezoterápián keresztül a HIFU-ig

Előadó: Báthory István technikus, elektrokozmetika szakértő 


Időpont: 2016. május 12.

Bőrdiagnosztikai ismeretek fontossága az anti-aging-ben, és könnyed bőrdiagnosztikai tippek a mindennapos munkához

Előadó: Báthory Katalin mesterkozmetikus

Az előadásokra maximum 15 főt áll módunkban regisztrálni, így részvételi szándékod mihamarabb jelezd az oktatas@alveola.hu e-mail címen, vagy a 36 20 361 1799-es telefonszámon Szabó Annamáriánál.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK