World of Beauty 2019 Tavasz

Múlt év őszén egy kisebb szünet után újra útjára indítottuk az Alveola népszerű tanfolyam sorozatát a World of Beauty-t. A tanulni és fejlődni vágyó szakembereknek szóló képzések az ország nagyobb városaiban érhetők el, hogy testközelből ismerkedhess meg az aktuális trendekkel.

3 teljes értékű téma 1 nap alatt

A World of Beauty jól megszokott 3 miniképzésén vehetsz részt amennyiben ellátogatsz rendezvénysorozatunkra. A budapesti nagy tanfolyamok miniképzésein elsajátíthatod a témakörök elméleti és gyakorlati tudásanyagát és a helyszínen konzultálhatsz oktatóinkkal, ha kérdéseid lennének még.

Szakmai program előzetes:

Új Solanie MesoPeptide sorozat: Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül

Forradalmasítsd kozmetikai kezeléseid a Solanie MesoPeptide sorozatával, mellyel a bőrproblémákhoz igazított, 3 peptidet tartalmazó szuperkoncentrátumokkal a tűs mezoterápiához hasonlóan dolgozhatsz, mégis tűszúrás nélkül.

Előadó: Valiskó Mária, kozmetikus mester

Long Lashes szempilla lifting a tökéletes megjelenésért

Vezesd be szalonszolgáltatásaid közé a Long lashes varázslatos lifting technikáját, mellyel nem csak a hosszú, de a rövid szálakkal rendelkező vendégeid szempilláit is megemelheted.

Előadó:
Győr: Mészáros Flóra
Veszprém: Mészáros Flóra
Szolnok: Takácsné Szendrey Zita
Dunaújváros: Veréb Éva
Szombathely: Bársony Brigitta
Debrecen: Takácsné Szendrey Zita
Keszthely-Hévíz: Bársony Brigitta

Divatdiktátor sminktanfolyam a NOTE-al

Party, alkalmi, hétköznapi, vagy esküvői smink? Légy a trendekhez alkalmazkodó mesterek egyike, akik tökéletesen kombinálják a hozzájuk szükséges sminktermékeket és azok speciális textúráját.

Előadó: Sok Csaba

MINDEN REGISZTRÁLÓNAK AJÁNDÉK!

A rendezvényre regisztrálók 3db Solanie alginát maszkot kapnak ajándékba, melyet a helyszínen vehetnek át.

NE FELEDD, HA KIMARADSZ, LEMARADSZ!

Részvételi díj: 3.000 Ft, mely teljes egészében levásárolható az előadások alatt bemutatott termékekre egyikére. Regisztráció a www.beautyakademia.hu oldalon, az eseményt szervező viszonteladó partnereknél, vagy a petra.nemeth@alveola.hu e-mail címen.

Helyszínek és jelentkezés itt

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK