World of Beauty Budapesten is

Az Alveola Kft. idén ősszel új, egyedülálló oktatási program keretében látogat el az ország több nagyvárosába, köztük utolsó helyszínként Budapestre is.

A World of Beauty rendezvénysorozat olyan szépségközpontú oktatást takar, melyet a szakmában most kezdő és a már régen dolgozó kollégák is jól tudnak hasznosítani a mindennapi munkájukban.

Az értékes tartalom mellett az Alveola figyelmet fordítotott arra is, hogy olyan a szakmában jól ismert, kiemelkedő gyakorlati és elméleti tudással rendelkező oktatókat, trénereket válasszon, akik megfelelő szakmai tudással és piaci tapasztalattal közérthető nyelven adják át előadásaink tartalmát. Így esett a választás Gajdár Mónika kozmetikus mesterre, Kovács Nelli kozmetikus és szempilla designerre és Dani Richard-ra az Alveola Kft divízió vezetőjére, trénerére.
ÍZELÍTŐ A SZAKMAI PROGRAMBÓL:

Elektrokozmetika     továbbképző
Szalonod mindent tudó gépei és a lehetőségek, amik mögöttük vannak. Avagy, hogyan hozd ki készülékeidből a legtöbbet és mit válassz, ha újítani szeretnél, de bizonytalan vagy a döntésedben.

Előadó: Dani Richard, divízió vezető, tréner

Bőrdiagnosztikai     mesterkurzus
Tudomány és praktika, bőrdiagnosztikai mesterfogások a gyakorlatban. Alternatív és tudományos megfigyeléseken alapuló diagnosztikai módszerek a hétköznapi szalon munkában.

Előadó: Gajdár Mónika, kozmetikus mester

3D szempilla hosszabbítás
A kreatív szempillaépítés fortélyai. Hogy Te szempillaépítőből művésszé, az épített szempillák pedig pillából kreatív alkotássá váljanak.

Előadó: Kovács Nelli kozmetikus, szempilla designer

Szőrtelenítés kisokos
Cukorpasztás szőrtelenítés és gyantázás pro és kontra. Varázsold szalonod jövedelmezőbbé, vendégeidet elégedettebbé. Régi-új szőrtelenítési módszerek hatása a vendégszerzésben és megtartásban.

Előadó: Dani Richard, divízió vezető, tréner

Meglepetés smink az Alveola legújabb sminkmárkájával


A budapesti képzés helye és időpontja:
Lion’s Garden Hotel ****     XIV. Cházár András utca 4.    2013. december 9.     10.00 óra

Részvételi díj: 3000Ft
Minden regisztrálónak egy Solanie Q10 Liposzómás szemránc gélkrémet adunk ajándékba (15ml), melyet személyesen a rendezvény helyszínén vehetsz át.

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ:

WWW.ALVEOLA.HU/WOB

KÁLÓCZI NÓRA
TELEFON: +36  1 251 22 70 / 23-AS MELLÉK
E-MAIL: NORA.KALOCZI@ALVEOLA.HU


Gyere el és csatlakozz a tudásukat folyamatosan fejlesztő kozmetikusok közösségéhez

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK