X-epil Intimo

Az X-EPIL intimo nyugtató, ápoló és frissítő hatású intim törlőkendő. Aloe Vera és Kamilla kivonatot tartalmaz.

A tisztaság fél egészség. Az egészséges élethez elengedhetetlen a megfelelő tisztálkodás. Manapság a jól ápoltság és tisztaság fontos része az intim higiénia is. Különös figyelmet kell fordítanunk az intim testrészek tisztaságára és frissességére. Az egészséges nő hüvelye tiszta, a benne termelődő tejsavbaktériumok gondoskodnak a megfelelő egyensúly fenntartásáról. Azonban ha ez az egyensúly felborul, úgy legyengül a hüvely védekező képessége, és ezzel lecsökken az intim terület ellenálló képessége a gyulladásokkal és fertőzésekkel szemben.

Fontos tudni, hogy az intim területek mindennapos ápolására az átlagos szappanok és a tusfürdők nem alkalmasak, hiszen lúgos kémhatásúak, és ezzel veszélyeztetik az intim területek enyhén savas pH egyensúlyát. A hüvely normális pH szintje 3,8-4,2 között mozog. Az X-Epil Intimo intimhigiéniás termékek, összetevőik révén gondoskodnak a normál pH szint megtartásáról.

Tejsav összetevője révén segít megőrizni az érzékeny, intim területek természetes pH értékét. Friss, üde közérzetet biztosít, miközben gyengéden tisztít és megbízható védelmet nyújt. Használja otthon, utazáskor, menstruációs időszakban, vagy bármikor amikor úgy érzi, frissességre és ápolásra van szüksége. Minden bőrtípusra ajánlott.

  •     nyugtat, ápol, frissít
  •     Aloe Vera + Kamilla kivonat
  •     tejsav tartalma megőrzi a természetes pH értéket
  •     20 db-os kiszerelés
  •     150 x 200 mm-es praktikus kendőméret
  •     ph 4,6
        
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK