Páros akció meghosszabbítva!

Szívünkön viseljük a kozmetikus szakma nehézségeit. Így támogatásunk jeléül, azzal szeretnénk nektek kedveskedni, hogy egy hónappal meghosszabbítjuk egyes tanfolyamainkra vonatkozó páros akciónkat, hogy ezzel is segítsünk Titeket az újrakezdésben.

Akciónk keretén belül ha ketten jelentkeztek a megjelölt tanfolyamaink valamelyikére, úgy az egyikőtök INGYENESEN vehet részt a meghatározott képzésen.

 

Páros akcióban résztvevő tanfolyamaink:

Hívd el magaddal kozmetikus barátnőd, és 2 tanfolyami díj helyett csak 1-et kell fizetnetek!

Az akció érvényestésének menete:

Add le jelentkezésed a www.beautyakademia.hu weboldalon a kiválasztott képzésre, majd a jelentkezéskor kapott e-mailre válaszul az oktatas@alveola.hu e-mail címre kérjük küldd el a barátnőd nevét, akivel részt veszel majd a tanfolyamon, és kérd meg, hogy regisztráljon professzionális felhasználóként a www.beautyakademia.hu weboldalon. FONTOS – jelentkeznie nem kell külön, csak regisztrálni.

Férőhelyeink limitáltak, jelentkezésetek adjátok le mihamarabb, le ne maradjatok a kiszemelt képzésről!

Az kedvezmény 2021. április 30-ig leadott jelentkezésekre érvényesíthető budapesti tanfolyamainkra.

Szeretettel várunk Titeket a Beauty Akadémián!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK