Cégünkről

Több mint 27 évvel ezelőtt az Alveola Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy minőségi, kategóriájukban egyedülálló termékekkel segítse a kozmetikus szakemberek mindennapi munkáját. Az Alapító család komoly múlttal rendelkezik a szépségápolás területén, így nagyon fontosnak tartja a hagyomány és tudás ötvözését. A cég lógójában megjelenik a család címere. A készítmények fejlesztésénél támaszkodnak a család gyógyszerészeinek korábbi kutatásai mellett a szépségpiac legújabb fejlesztéseire. Az Alveola 1997-től új helyen folytatta munkáját, mint a professzionális kozmetikai piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége. A professzionális divízió mellett elindította lakossági termékmárkáinak forgalmazását is. Professzionális és lakossági divízióiját évről évre tovább bővítette Nyugat-Európa ismertebb termékmárkáival.

Professzionális Kozmetikai divízió sajátmárkás termékei: Solanie professzionális kozmetikumok, Alveola Waxing professzionális gyantázási termékek és kiegészítők, Alveola Equipment kozmetikai gépek - bútorok, Alveola egyszer használatos termékek, JimJams tartós szempilla- és szemöldökfestékek, Long Lashes 1-6D szempillahosszabbítás.

Képviselt brandek: Prémium Waxing gyantatermékek, Institute BCN mezoterápiás ampullák, Dr. Spiller professzionális kozmetikumok, Malu Wilz professzionális sminktermékek, Tana tartós szempilla- és szemöldökfestékek, RefectoCil tartós szempilla- és szemöldökfestékek, szempilla dauer és szempilla lifting termékek, PureDerm fátyolmaszkok, PURE Vegan mosóparfümök és környezetbarát tiszzítószerek, BaByliss PRO professzionális fodrász eszközök, XaniService fodrászbútorok és fodrászati kiegészítők, Sthauer fodrász hajformázó eszközök, BaByliss hajformázó eszközök és szépségápolási készülékek, Cuisinart konyhai eszközök.

Sajátmárkás lakossági termékeink: Eredeti Aloe Vera italok és kozmetikumok, X-Epil szőrtelenítő rendszerek és termékek, X-Epil Intimo intimhigiéniás termékek, X-Epil terhességi tesztek,  JimJams beauty arcápolók, JimJams törlőkendők.

Filozófia

Az Alveola Kft. sikere a szaktudás, a motiváció, valamint az évek óta jelenlévő minőség között fennálló szoros kapcsolat eredménye. "Egy minőség - egy állandó egység mindenütt" - egyformán vonatkozik ez a munkafolyamatok, a szolgáltatások és az üzleti folyamatok színvonalára.

A minőségbe vetett hitünket a minőségpolitikánk is hűen fejezi ki.

Arra törekszünk, hogy kihasználjuk az új piaci lehetőségeket, ugyanakkor megfeleljünk ügyfeleink növekvő elvárásainak.

Cégközpont: Alveola Kft.• 1143 Budapest, Gizella út 28/A.
Tel.: (06-1) 251-2270 Fax: (06-1) 460-0248
E-mail:
 info

Nagykereskedelemi üzlet megtalálható cégközpont címén: Vásárlás kizárólag vevőkártyával kozmetikus és fodrász szakembereknek, illetve viszonteladóknak.

Termékek elérhetők: a www.alveolashop.com webshop oldalán.

Tekintsd meg bemutatkozó rövidfilmünket: 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK