Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

HASZNÁLAT JOGI FELTÉTELEI 

1. Tulajdonos és weboldal

Jelen weblapok tulajdonosa és üzemeltetője az ALVEOLA Kft (1143. Budapest, Gizella út 28/a)

Ön a Weblapra történő belépéssel elismeri, hogy az alábbi feltételeket és pontokat megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

Informáljuk, hogy az ALVEOLA Kft a Weblapjain lévő információkat és azok használatának feltételeit bármikor módosíthatja, külön értesítés nélkül.

2. Információk és tartalom

Weblapunk tartalmát és műszaki struktúráját folyamatosan frissítjük és fejlesztjük. A weblap műszaki vagy tartalmi hibáiért az ALVEOLA Kft semmilyen felelősséget nem vállal. Nem vállal felelősséget továbbá az internetes honlap (és annak szerves részei) használatából eredő közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy egyéb veszteségért, káreseményért, üzleti vagy egyéb kárért. Az oldalakon feltüntetett színminták, színskálák kizárólag tájékoztató jellegűek, és a figyelemfelkeltést szolgálják, mivel ezek az információk teljességgel  a felhasználó monitorbeállításaitól függőek. Rendelést, vásárlást kizárólag a termék  pontos ismeretében célszerű realizálni. 

3. Internetes linkek és kapcsolatok

Partnereink, a weben való eligazodás és web-látogatóink kényelmének érdekében weboldalainkon idegen weblapokra irányító kapcsolódási pontok és linkek kerültek elhelyezésre. A linkeken elért weblapok adataiért, adatvédelmi magatartásáért és tartalmáért az ALVEOLA Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

 4. E-mailek

A Weblap használatával beleegyezését adja , hogy az ALVEOLA Kft az Öntől érkező leveleket (a feladó nevének , címének titokban tartásával) promóciós munkájához felhasználja, azt, vagy annak részleteit az interneten vagy egyéb médiában ismertesse, publikálja .


5. Szerzői jogok és rendelkezések

Weblapjainkon szereplő anyag, írás, kép, reklám, alkotás, védjegy, logo, márkajelzés az ALVEOLA Kft személyes tulajdona vagy szerződött joga. Így a weboldalakon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. A Weboldal tartalmának bármely része kizárólag az ALVEOLA Kft engedélyével, annak írásos beleegyezésével használható. Az anyagok másolása, üzleti célra felhasználása, átruházása, feldolgozása, tartalmának módosítása szigorúan tilos.

Olyan magatartás és eszközhasználat, amely a weblapok (beleértve a levelező / chat-elő rendszereket is) használatát lehetetlenné teszi vagy megnehezíti, tilos. Ezalatt értendők szoftverek , eszközök , vírusok, spammelés és egyéb, e tárgykörbe tartozó eszköz.

Weblapunkon történő regisztráció során más személy vagy vállalkozás valós vagy valótlan adatait megadni vagy felhasználni tilos és jogellenes.

 6.Megjegyzések

Weblapjaink használatára a magyar adatvédelmi előírások és a magyar jog az irányadó. Mindennemű igény kizárólag Magyarország területén érvényes. 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK