Súgó

Üdvözöljük az Alveola Kft. honlapján! A 20 évvel ezelőtt alakult cég webes felületén tájékozódhat professzionális kozmetikai divíziónk sajátmárkás termékeiről, képviselt brandjeinkről és saját lakossági termékeinkről. Emellett hassnos tippekkel, tanácsokkal és tudnivalókkal látjuk el a látogatóinkat egyes termékekhez és termékkörökhöz kapcsolódóan. Oldalunkon tájékoztatjuk a legfrissebb kapcsolódó hírekről, kozmetikusoknak szóló oktatásokról, rendezvényekről és aktuális akcióinkról.

A fejlécen található menük használata

Felső menü - Ezen menü segítségével könnyedén elérheti főbb interaktív tartalmainkat (Trendmánia és Videó galéria), webshopunkat, valamint a Szalon & Boltkeresőn keresztül megtalálhatja az önhöz legközelebbi üzletet vagy kozmetikát, melyben fellelhetőek az Alveola kft. termékei.

Márkaválasztó és Keresés - A legördülő menü segítségével egyszerűen listázhatja az egyes márkákhoz tartozó összes terméket, vagy név szerint rá is kereshet a kereső segítségével egy konkrét termékre.

Lila és zöld főmenü - Témakörökre és termékkörökre bontva böngészhet az aktuálisan elérhető termékeink közt, miközben hasznos tippekkel és tanácsokkal is igyekszünk ellátni önöket. 

A jobboldali menü használata

Ebben a menüben tájékozódhat katalógusainkon keresztül az aktuális akcióinkról, híreinkről, rendezvényeinkről és tanfolyamainkről. Emellett ha kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, a 'Szakértő válaszol'-on keresztül beküldheti kérdését.

A láblécen található menü használata

A láblécben található lila menüben megtalálja az összes közérdekű információt az Alveola Kft-vel kapcsolatban. Cégünk története és elérhetőségei mellett itt is megtalálja a fenti menükben már említett Webshop, Szalon & Boltkereső, Rendezvények és Oktatás menüpontokat. Emellett nevének és e-mail címének megadásával feliratkozhat hírlevelünkre, melynek segítségével elsőként értesülhet exkluzív ajánlatainkról!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK