Tanfolyamok

Látogass el hozzánk és fejleszd a tudásod az Alveola-val! Az értékes tudásért és a kiváló hangulatért jól ismert oktatóink felelnek, akik megosztják veled elméleti és gyakorlati szaktudásukat. A tanfolyam végén számtalan hasznos ötlettel, új inspirációval és az oktatás elvégzését igazoló oklevéllel térhetsz haza.

 • SOLANIE tanfolyamok

  Ismerkedj meg a méltán népszerű magyar termékcsaláddal, ami lehetőséget ad neked, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd, megfizethető áron.

  Tovább olvasom »
 • SOLANIE Arcdiagnosztika - Solanie Akadémia Mester Kurzus

  Ezen az egyedülálló tanfolyamon elsajátíthatod azt a különleges arcdiagnosztizálási technika alapjait, mely a szaktudásodban lévőre támaszkodva egy új dimenziót nyit meg ahhoz, hogy az embert egészében holisztikus módon tanuld meg látni. Az arc szerkezete és a rajta megjelenő rendellenességek helyzetének feltérképezése segítséget nyújt számodra, hogy ne csak a bőrtüneteket lásd hanem képes légy ezek okainak is a feltárására valóban eredményessé téve ezzel a kezeléseidet.

  Tovább olvasom »
 • LONG LASHES alaptanfolyam

  Ismerkedj meg a szempilla-hosszabbítás technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

  Tovább olvasom »
 • LONG LASHES WonderBrow tanfolyam

  Ahogy változik a divat, úgy változik a szemöldök trend is. Van, amikor a sűrű van, hogy a vékony ceruza csík vagy a hangsúlyos tetoválás hódít és persze időről időre visszatérünk a természeteshez. Bármilyen trend hódít, a természetes tulajdonképpen mindig nyerő, ezzel nem lehet melléfogni. Ami pedig a legfontosabb, hogy az archoz és személyiséghez legjobban illő szemöldökformát válasszuk.

  Tovább olvasom »
 • REFECTOCIL szempilla- és szemöldökfestés technikák tanfolyam

  Most kezded a szempilla festést? Vagy már van benne tapasztalatod, de szeretnél kreatívabb lenni? Ha szeretnéd tudni, hogyan keverd a színeket a szebb hatás érdekében és kíváncsi vagy a Refectocil többi praktikájára, valamint a Sensitive termékcsaládra, akkor gyere el a Refectocil Festési technikák tanfolyamra! A RefetcoCil festékei lehetőséget adnak arra, hogy ne csupán a megszokott szempilla- és szemöldök festék színekkel dolgozhass szalonodban.

  Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK