Rendezvények

Fejleszd tudásod az ALVEOLÁ-val, jelentkezz tanfolyamainkra!

 • World of Beauty 2016 ősz

  A sikeres emberek legfőbb tulajdonságai, melyek megszerzé­séhez sosem késő neki fogni, és amelyek elválaszthatatlanok a naprakész tudástól. Amennyiben te is szeretnél a siker útjára lépni, megszokott napi rutinjaid felülvizsgálatával újra verseny­képessé válni, akkor látogass el a World of Beauty országos képzéseink egyikére. Tanulj velünk, legyél tájékozott, szerezz önbizalmat és válj magabiztossá mindennapos munkádban.

  Tovább olvasom »
 • World of Beauty 2016 tavasz

  A kozmetikusoknak és műkörmösöknek szánt World of Beauty szépségturné idén tavasszal is újraindul, hogy ismét legfrissebb és legaktuálisabb témákkal ismerkedhess, az ország több helyszínén.

  Tovább olvasom »
 • IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus és Vásár - Pontos Programokkal

  Mostantól elérhető a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus szakmai programja. A szakmából jól ismert előadóktól többek között megtudhatod, hogy mire számíthatsz az on-line pénztárgépekkel kapcsolatosan, hogyan tud egy bőrgyógyász és kozmetikus hatékonyan együtt dolgozni, vagy hogy például egy professzionális szempilla és szemöldök festés 20 perc helyett hogyan tud csak 5 perces lenni…

  Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK